Haber ve Duyurular
https://www.mmatbaa.com / Takvim / 2021 Takvim Fiyatları

2021 Takvim Fiyatları

SİMLİ VE YALDIZLI SERİSİ

Takoz takvim de denilen blok takvim, karton ve bloklardan oluşur. Blok kısmında bulunan ayrı yapraklı kısmı çeşitli bilgileri içerir. Karton kısmında ise iş yeri amblemi, çeşitli renk ve desenlerin sunumuyla hazırlanırlar. Müşterinin onayının ardından göbek baskısı yapılır ve bloklarıyla beraber hizmete sunulur. Tanıtım amacıyla kullanıldığında; bir yıl boyunca kullanıldığı düşünülürse, oldukça avantajlı bir üründür. Uzun vadede kalıcılık sunan 2021 takvim fiyatları harika bir reklam ve promosyon ürünü olarak görülür.

2021 Blok Takvim Avantajları

Sektörlere özel kullanılan obje ve nesneler vardır. Bu obje ve nesneler iş akışına uygun bir tanıtımla takvim seçeneği ile buluşturulur. Bu sayede firma prestij ve değerini artırır. Müşteriler de kalıcı hafızaya yer eder. Bir yıl boyunca kullanılacağı düşünüldüğünde 2021 blok takvim avantajları sayılamayacak kadar çoktur. Uygun fiyatlı tanıtım olanağı sunan blok takvim avantajlarına bakacak olursak;

Tanıtım aracı olarak uzun soluklu ve esnek seçenekler sunar

Tasarlanan yeni ürünlerin tanıtımı takvim yapraklarına eklenmek suretiyle geliştirilebilir

Hedef kitleye erişebilen nitelikte promosyon takvim tasarlanması işin niteliğini ortaya koyar.,

Blok Takvim Tasarım

Firmamız alanında uzman grafik tasarımcıları aracılığı ile iş akışınıza uygun seçimler yapabilirsiniz. Yeni ürün tanıtımı için yapılacak 2021 blok takvim tasarımları konusunda fikir alıp, hedef kitleye kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Kendi firmanızın içeriğine uygun bir tasarım seçeneği ile müşterilerin ilgisini çekebilirsiniz. Çalışmalardan daha verimli sonuç alabilmek için deneyimli personellerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Ucuz Blok Promosyon Takvim

Şirketlerin tanıtım ihtiyaçlarını karşılamaları için oldukça uygun bir promosyon aracıdır. Aynı zamanda sitemiz aracılığı ile uygun takvim baskı fiyatları ile kaliteli ürün temini sağlamak önemlidir. Müşteri memnuniyet odaklı çalışan firmamız deneyimli üretim seçenekleri ile satış olanakları sunmaktadır. Firmayı anlatan bir blok takvim yıl boyu müşterilerinize güzel bir promosyon sunumu sağlar.

2021 Takvim Çeşitleri Nelerdir?

Tek parça, üç parça, piramit, spiralli gibi seçenekler sunulur. İşletmenize kolaylıkla ulaşım sağlamaları için iletişim bilgilerini de içerebilen 2021 ömür takvim seçenekleri sitemiz içeriğinde mevcuttur. Poster basım ve çok renkli seçenekler de dahil olmak üzere promosyon amacıyla en kullanışlı takvim çeşitlerini 2021 ömür takvim ürünleri arasından temin edebilirsiniz. Firma tanıtımında geniş alanlara yayılmayı sağlayan 2021 ömür takvim uygun fiyatlı sunumları ile kaliteli hizmet anlayışı ile satışa sunulmaktadır.

Poster takvim

Blok karton takvim

Gemici takvim

Battal gemici takvim

Sümen takvimi

Sert piramit takvim gibi pek çok çeşidi bulunan blok takvim ürünlerini sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz.

En Ucuz Takvim Baskı Fiyatları

Firma ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra takvim baskı fiyatları içerisinde uygun maliyetler tercih etmek de önemli bir noktadır. Bu doğrultuda kaliteli hizmet sunan firmamız ile iletişime geçerek takvim baskı fiyatları konusunda deneyimli personellerimizden bilgi alabilirsiniz. Siparişleriniz için deneyimli müşteri temsilcilerinden teklif almanız daha yerinde bir seçim olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp Müşteri Temsilcisi