Haber ve Duyurular
https://www.mmatbaa.com / Takvim / 2023 Takvim Basımı

2023 Takvim Basımı

2009 yılında yazılım ve matbaa alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. Başladığı ilk günden bu yana kaliteli hizmeti profesyonel ve eğitimli kadrosunun müşteri odaklı ve güler yüzlü yaklaşımı ile sürdürmeye devam etmektedir. Kurduğu matbaada en son teknoloji cihazlar ile firmaların matbaa alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılamak için ile hızlı kaliteli ürünler sunar. Firmaların basılı ürünleri ve görselleri için güvenilir, uygun fiyatlı iş ortağı olmaya hazırdır.

Takvim Basımı

Son teknolojiye uyumlu, hızlı ve kaliteli makine parkurları baskı öncesindeki, baskıdaki ve baskı sonrasındaki her aşamada inovasyonel uyumlu cihazlarla mükemmel sonuçlar çıktığını görebilmektesiniz. GC Tasarım olarak 2023 takvim basımı yapılmaktadır. 2023 yılı için birbirinden özel tasarımlarla hazırlanmış takvim seçenekleri için www.gctasarim.com sitesindeki ürün kataloglarına göz atın.

Takvim Çeşitleri

Duvar takvimi

Masa takvimi

Cep takvimi

Blok takoz takvim

2023 ömür takvim

2023 Takvim Fiyatları

2023 takvim fiyatları için www.gctasarim.com sitesinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hem farklı modellerde hem de takvim çeşitlerinin çok olduğu firmamız en kaliteli malzemeyi en uygun fiyatla üretmeyi amaç edinmiştir. Bunun yanı sıra müşterilerine özel takvim tasarımları yapabilmektedir. Her müşterinin isteklerini ve ihtiyaçlarını önceliğine koyarak özenli, nitelikli ve diğerlerinden farklı modeller sunar.

Takvim Baskı Fiyatları

Matbaa ve tasarım alanındaki tecrübe, bilgisini etik iş ahlâkı ile birleştirerek müşteri memnuniyetini en üst seviyelere taşımaktadır. En ucuz takvim basımı GC Tasarımın nitelikli ve profesyonel çalışanların özenli çalışmaları sonucu ortaya çıkmaktadır. İstenilen özelliklere, kâğıt kalitesine, modele ve ebatlara göre değişen fiyatlar piyasanın en uygun takvim baskı fiyatları

GC Tasarım Takvim Özellikleri Nelerdir?

Hatalı baskılar mutlaka giderilir. Ürün iadesi alınarak yeni ürün hazırlanır. 2023 blok takvim basımı müşterinin istediği ebatta, renkte özellikte yapılır. Müşteriye özel olarak yapılan blok takvimlerde poster, fotoğraf gibi firmaya özel görseller başka hiçbir yerde ve firmada kullanılmaz. Firmalar genellikle blok takvim taleplerini kendi müşterilerine sunmak amacıyla yaptırdıkları için en iyi kalitede, şık, kullanışlı ve uygun fiyatlı olmasını isterler. GC Tasarım olarak müşterinin taleplerini karşılayacak tüm gerekli donanım, bilgi, teknoloji ve uzman ekip mevcuttur.

Tasarımlar CMYK ve 300 dpi/inch çözünürlüktedir. Görüntü net ve anlaşılırdır. Matbaa baskılarında kaliteli sonuç almak için 300dpi standart bir sayı olmalıdır. Takvimin her aşaması, ayrıntılı olarak önceden konuşulup kararlaştırılır. Kaç adet olacağı, kâğıt kalitesi, resim/ fotoğraf özellikleri, ebatları ve kaç çeşit olacağı konularındaki tüm gerekli bilgiler tamamlandıktan sonra müşteri onayının ardından deneme baskı gerçekleştirilir. Deneme baskılar müşteriye gönderilir. Müşterinin son onayı ile birlikte basımı gerçekleştirilir.

GC Tasarım da en son teknoloji cihazlarla üretim yapılır. Türkiye’nin her yerinden müşteri portföyüne sahip GC Tasarım her müşterisine aynı ilgi ve özenle davranır. Her takvimi her müşteri için özel tasarlar. Nitelikli hizmet ve ucuz fiyat politikasını her müşterisine aynı etik iş anlayışı ile uygular. GC Tasarımın amacı müşterisinin ihtiyacını en iyi, kaliteli ve en ucuz şekilde karşılamaktır. Hızlı, güvenli, nitelikli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmaktadır.

2023 Takvim Basımı

Takvim Baskı Fiyatları

2023 takvim baskı fiyatları için bizimle bağlantıya geçebilirsiniz. Kaç adet ve özellikte tercih edeceğinize göre fiyatlandırma yapılır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp WhatsApp Müşteri Temsilcisi